Utasbiztosítás / Melyiket válasszam?! - KALKULÁTOROK

Melyiket válasszam?! - KALKULÁTOROK

2016.05.11.
Melyiket válasszam?! - KALKULÁTOROK

Hazai nyaraláskor kisebb a probléma – nincsenek nyelvi nehézségeink, biztosított az orvosi ellátásunk, stb. Persze, ezzel együtt akár itthon is történhetnek olyan események, amelyek meghiúsíthatják az egész nyaralást.

Más a helyzet, amikor külföldi nyaralás során van szükségünk orvosi ellátásra. A nyelvi nehézségeken túl, a pénztárcánk is komoly bajba kerülhet utasbiztosítás hiányában, s bizony oda a nyaralásnak!

Válasszon az alábbi módozatok közül és kösse meg utasbiztosítását weboldalunkon - akár az utazás napján!

 

Nyaraláshoz, hagyományos utazáshoz, válasszon az alábbi módozatok közül!

  Aegon Világlátó utasbiztosítás

  Családi kiránduláshoz, városnézésekhez, tengerparti nyaraláshoz, de akár aktív pihenéshez, külföldi kikapcsolódáshoz ajánljuk a klasszikus utasbiztosításunkat.

   EUB városlátogatásra, körutazásra
   Azoknak a magánszemélyeknek, családoknak ajánljuk akik városnézésre vagy körutazásra indulnak.

 

  Uniqa Travel Help nyaraláshoz

   Családi kiránduláshoz, városnézésekhez ajánljuk. Teljes körű assistance szolgáltatással áll ügyfeleink szolgálatára egészségügyi, technikai és egyéb általános kérdésekben. Szolgáltatási körében a klasszikusnak mondható baleset, betegség poggyászbiztosítás mellet megtalálható a privát felelősségbiztosítás, a jogsegély és a személyautóval kapcsolatos asszisztencia is. Kalkulálja ki online és kösse meg utasbiztosítását!

   Waberer Prémium utasbiztosítás

  A WÁBERER Biztosító online megköthető utazási biztosításával rendelkezésére állunk és a világ bármely pontján biztonságban érezheti          magát és családját. A WÁBERER Assistance munkatársak segítséget nyújtanak a bajban, az év minden napján, 24 órában. Magyar nyelvű segítségnyújtó szolgálatunk a következő számon hívható: +36 1 465 3668

 

Tengerparti utazáshoz, búvárkodáshoz ajánljuk

  Aegon Világlátó Oxigén búvárkodáshoz

  Az általános utazási segítségnyújtást kiterjesztjük a búvárkodás során előforduló kockázatokra és a szükséges eszközök védelmére.

  EUB Tengerparti üdüléshez, búvárkodáshoz

  Azoknak a magánszemélyeknek, akik búvárkodni indulnak külföldre. Légzőkészülékkel vagy anélkül történő búvárkodásra 40 méteres mélységig. Fedezi a külföldi, továbbá ha orvosilag indokolt, a hazautazást követően folytatandó hiperbár-kamrás kezelés költségeit is.

  Uniqa Gyöngyhalász Búvárkodáshoz

  A Gyöngyhalász utasbiztosítást a Magyar Búvár Szakszövetség szakmai iránymutatásával alkottuk meg, így biztosítva a hazánkban egyre szélesebb körben terjedő sport kedvelőinek gondtalan időtöltését. Biztosítási fedezet a búvárkodáshoz szükséges drága felszerelésekre is.

 

Téli sportokhoz, sieléshez, snowbordozáshoz ajánljuk

   https://www.assistravel.hu/img/cms_insurance/sibizt31.jpg   Az Aegon Világlátó SZLALOM utasbiztosítása olyan utasbiztosítás, amelyet kifejezetten a téli sportokat kedvelők igényeihez illesztettek.

  http://eub.hu/theme/images/btn-sieles.png   Az EUB Télisport utasbiztosítása kifejezetten síelésre, snowboardozásra, szánkózásra, korcsolyázásra, motoros szánkózásra, hóraftingra.

  http://www.uniqa.hu/uniqa-hu-direct-portlet/utas/img/szuperg.jpg      Az Uniqa Super-G, vagy Jeti utasbiztosítása kifejezetten sízőknek és a téli sportok kedvelőinek készült.

 

    A Waberers Hógolyó és Lavina utasbiztosítását szintén a téli sportok szerelmesei számára fejlesztették ki.

 

 
« Vissza az előző oldalra!

Elérhetőségek

Finanszír Biztosítási Alkusz Kft.

1106 Budapest X. kerület,
Gépmadár utca 18. 2.em. 10.
Telefon: +3614221430
Finanszír Biztosítási Alkusz Kft. - Magyar