Díjszámítás - Kalkulátorok / Kötelező - casco együtt

Kötelező - casco együtt

2016.05.10.

Számolja ki kalkulátorunkkal az Önnek legkedvezőbb ajánlatot! Használja ki az együttkötési kedvezményeket és kösse meg egyszerre kötelező és casco biztosítását! A "Biztosítás kötés oka" mezőben válassza ki, milyen okból köti KGFB/Casco biztosítását! (új kötés most vásárolt, vagy meglévő gépjárműre; évfordulós szerződés újrakötése; díjnemfizetés miatt megszűnt vagy közös megegyezéssel megszűnt szerződés újrakötése), majd töltse ki az egyes mezőket, a kért adatokkal.

Fontos információk

Felügyeleti szervünk, az „MNB Felügyelet” rendelkezése értelmében – az ügyfelek jobb minőségű kiszolgálása érdekében - megváltozott az internetes szerződéskötés menete.

Ennek megfelelően weboldalunkon két lépésben történik a szerződéskötés:

  1. Ön az alap adatok felvitele után kiválasztja, hogy melyik biztosító ajánlatát fogadja el. Az „Érdeklődöm” gombra kattintva lezárja a kalkulációt és a rendszer automatikusan elküldi munkatársainknak a díjkínálatot, megjelölve az Ön által kiválasztott biztosító ajánlatát. Ezzel párhuzamosan üzenetben értesíti Önt, hogy munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.
  2. A következő lépésben bekérjük a szerződés lezárásához szükséges néhány hiányzó adatot, elkészítjük és lezárjuk az ajánlatot, majd emailben rövid tájékoztató kíséretében elküldjük Önnek az aláírandó dokumentumokat. Az aláírt dokumentumok visszaérkezése után véglegesítjük az ajánlatot, amely bekerül az Ön által kiválasztott biztosító társasághoz.
 

 
« Vissza az előző oldalra!

Elérhetőségek

Finanszír Biztosítási Alkusz Kft.

1106 Budapest X. kerület,
Gépmadár utca 18. 2.em. 10.
Telefon: +3614221430
E-mail küldése
Finanszír Biztosítási Alkusz Kft. - Magyar