Díjszámítás - Kalkulátorok / Finanszir kötelező - KGFB

Finanszir kötelező - KGFB

2016.05.10.

A "Megkötés oka" mezőben válassza ki, milyen okból köti meg KGFB szerződését (ha most vásárolta gépjárművét; most vált üzembentartójává; régebben is a tulajdonában volt,  de jelenleg nem rendelkezik  élő szerződéssel; most van az évfordulója), majd töltse ki az egyes mezőket, a kért adatokkal.

Fontos információk

Felügyeleti szervünk, az „MNB Felügyelet” rendelkezése értelmében – az ügyfelek jobb minőségű kiszolgálása érdekében - megváltozott az internetes szerződéskötés menete.

Ennek megfelelően weboldalunkon két lépésben történik a szerződéskötés:

  1. Ön az alap adatok felvitele után kiválasztja, hogy melyik biztosító ajánlatát fogadja el. Az „Érdeklődöm” gombra kattintva lezárja a kalkulációt és a rendszer automatikusan elküldi munkatársainknak a díjkínálatot, megjelölve az Ön által kiválasztott biztosító ajánlatát. Ezzel párhuzamosan üzenetben értesíti Önt, hogy munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.
  2. A következő lépésben bekérjük a szerződés lezárásához szükséges néhány hiányzó adatot, elkészítjük és lezárjuk az ajánlatot, majd emailben rövid tájékoztató kíséretében elküldjük Önnek az aláírandó dokumentumokat. Az aláírt dokumentumok visszaérkezése után véglegesítjük az ajánlatot, amely bekerül az Ön által kiválasztott biztosító társasághoz.

 

 
 
« Vissza az előző oldalra!

Elérhetőségek

Finanszír Biztosítási Alkusz Kft.

1106 Budapest X. kerület,
Gépmadár utca 18. 2.em. 10.
Telefon: +3614221430
Finanszír Biztosítási Alkusz Kft. - Magyar